50 jaar Drisag in Herentals !

Bekijk alle nieuwsberichten »

02-12-2020Van kinderwagens tot expert in kantoorinrichtingen: Drisag Office Inspirators, de Herentalse projectinrichter, bestaat 50 jaar. Wat begon als Driessens agenturen en het verkopen van chromen kinderwagen onderstellen is uitgegroeid tot een expert in zijn vakgebied. Drisag richt al 50 jaar interieurconcepten in bij KMO's, multinationals en overheidsdiensten. Hoe het begonnen is: Het is allemaal begonnen met onderdelen van kinderwagens, maar in de jaren 70 werd de focus verlegd naar onderdelen voor meubelfabrikanten. Na het meedingen en winnen van een aanbesteding mocht Drisag in 1978 hun eerste eigen ergonomische bureaustoel leveren aan de Belgische overheid. Na de overname door de familie Renders en enkele bedrijfsfusies, bracht het bedrijf heel wat ambachten samen. Dit was dan ook meteen de aanzet voor de kwaliteitsproducten die Drisag vandaag nog steeds aanbiedt.

 

Waarom Drisag een expert is:


Vijftig jaar geleden startte Drisag met het faciliteren van kantoren. Drisag blijft innoveren en vernieuwen wat betreft productaanbod, machines en bedrijfsvoering. Meegaan met de tijd blijkt dus hun geheim. Het bedrijf evolueerde samen met de nieuwste trends en is uitgegroeid tot expert in het creëren van inspirerende interieurconcepten. Het gaat dus niet meer alleen over het aanbieden van ergonomische bureaustoelen, maar over het inrichten van totaalprojecten. Van uitnodigende ontvangstruimtes, inspirerende vergaderruimtes tot gezellige lunchplekken.

Handgemaakt in België:


Bovendien hebben ze de hele tijd hun ecologische voetafdruk klein gehouden. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is hun visie. De producten reizen niet de hele wereld rond. Ze komen gewoon vanuit hun eigen achtertuin. Want achter het prachtige pand van Drisag naast de E313, ligt het productie-atelier. Alle Drisag producten worden in Herentals in-house gemaakt. Kortom Drisag staat voor werkplezier en is bekommerd om de planeet.


Hoe Drisag de toekomst ziet:


Volgend jaar wordt er een grote stap gezet in de rijke geschiedenis van het bedrijf. De zoon van Ad Renders, Niek, zal het bedrijf verder zetten. Drisag is fier op z'n Belgische productie en zal dit ook in de toekomst nog verder willen uitbreiden. Verticale integratie staat dus hoog op de prioriteitenlijst. Maar ook modulariteit en circulariteit zijn momenteel de twee belangrijkste drivers waar het bedrijf achter staat.

 

Meer info :

https://drisag.be/