Sfeervolle wandelingen in Herentals, Noorderwijk en Morkhoven

Bekijk alle nieuwsberichten »

13-12-2020

 

Om voor een extra lichtpuntje te zorgen in deze donkere periode organiseert de stad drie sfeervolle wandelingen, één in elke deelgemeente. U kunt de wandelingen tussen 11 december en 10 januari volledig coronaveilig maken met uw gezin, bubbel of knuffelcontact.

In Herentals start de wandeling aan het kantoor van de dienst toerisme op de Grote Markt. U volgt de 5 kilometer lange route van de historische stadswandeling, een combinatie van erfgoed en natuur. Onderweg komt u verrassende lichtfiguren en sfeervol verlichte monumenten tegen. Zowel in Noorderwijk als in Morkhoven kunt u een korte, kindvriendelijke wandelzoektocht maken. Beide routes zijn ongeveer 3,5 kilometer lang. U gaat op zoek naar figuurtjes en wandelt langs enkele leuke lichtdecoraties.

U vindt de drie routes online op www.herentals.be/sfeervolle-wandelingen. Hebt u de routes graag op papier? Dan kunt u de brochures afhalen bij de dienst toerisme (Grote Markt 35). De dienst toerisme is trouwens extra open tijdens de eindejaarsperiode. U kunt er ook terecht op zondag 13, 20 en 27 december van 13 tot 17 uur.