Alternatieve eindejaarsactie voor nieuwjaarzangertjes overweldigend succes

Bekijk alle nieuwsberichten »

28-12-2020


Nieuwjaarszingen is een traditie in onze regio. Het is elk jaar een ongelooflijk succes. Net omdat het zingen altijd zoveel mensen op de been brengt, was het dit jaar niet haalbaar om het coronaproof te organiseren. De vijf gemeenten van het Neteland gingen op zoek naar een alternatief.

Kinderen mochten hun wensen via een tekening, een gedicht of een filmpje achterlaten op de Facebookpagina van Nieuwjaar Neteland met #NieuwjaarNeteland. Dat mocht tot en met 27 december.

In totaal namen 1.173 kinderen deel aan deze nieuwjaarsactie. In Grobbendonk waren dat er 187, in Herentals 307, in Herenthout 116, in Olen 232 en in Vorselaar 331.

Kinderen mochten ook aangeven of ze een snoepzakje wilden ontvangen. Deze kinderen ontvangen op 31 december een snoepzakje van Neteland, met dank aan Mondelez/LU, Biscuiterie Thys en Astra Sweets.

We willen alle deelnemers bedanken en wensen iedereen in het Neteland een gelukkig nieuwjaar. We danken natuurlijk ook onze sponsors Mondelez/LU, Biscuiterie Thys en Astra Sweets voor het snoepzakje. We hopen met u allen dat we volgend de mooie traditie van het huis-aan-huiszingen terug mogen meemaken.