Verhalen op de stoep

Bekijk alle nieuwsberichten »

13-01-2021

 

Tijdens de jeugdboekenmaand in maart brengen de bibliotheek en vzw De Verhalenweverij coronaveilig verhalenplezier tot aan uw voordeur. Op woensdag-, zaterdag- en zondagnamiddag trekt er een verteller door Noorderwijk, Morkhoven en Herentals. Hij vertelt verhaaltjes bij u op de stoep, telkens voor één bubbel. De verhalen zijn bedoeld voor kinderen van 5 tot 8 jaar, maar natuurlijk mogen broertjes of zusjes ook meeluisteren.

Wilt u kans maken op een gratis verhaaltje bij u thuis op de stoep? Schrijf u dan uiterlijk op maandag 22 februari in via https://herentals.bibliotheek.be/verhalen-op-de-stoep of aan de balie van de bibliotheek.

De bibliotheek verwerkt de aanvragen in volgorde van inschrijven en verdeelt de beschikbare vertelmomenten. Als er te veel aanvragen zijn, kan het dus zijn dat we u moeten teleurstellen. Bent u wel bij de gelukkigen, dan krijgt u in de eerste week van maart een herinneringskaartje in de bus met de datum en het uur waarop de verteller bij u thuis op de stoep staat.