Le Fauteuil de l'amour

Bekijk alle nieuwsberichten »

30-01-2021


Zondag 14 februari 2021 om 11u - online CC de Werft in samenwerking met Luc Stevens Producties

Op zondag 14 februari (Valentijnsdag) verwent de Werft in samenwerking met Luc Stevens Producties alle cultuurliefhebbers en amoureuze zielen met een streaming die helemaal in het teken staat van de liefde. Onder de titel ‘Le fauteuil de l'amour' deelt gastheer Ivan Pecnik vanuit zijn statige fauteuil allerlei pakkende, inspirerende of leuke ervaringen over de liefde. We zoeken deze ervaringen bij de mensen uit de regio.

De streaming wordt ingevuld door heel wat muzikaal talent. Jan De Smet en Lien Van de Kelder brengen in de sfeer van de ‘Le fauteuil de l'amour' het programma op smaak met een selectie romantische Franse chansons. Lotte Stevens verwent onder begeleiding van toppianist Thomas Van Hauwaert het publiek met Nederlandstalige liefdesliedjes. Sopraan Marthe Gilis en pianist Nils Hellemans zullen je beroeren met een klassiek pareltje en de zes dames van Petticoat zullen je opvrolijken met enkele leuke muzikale filmpjes.

Het programma speelt zich echter niet alleen af in de nabijheid van onze fauteuil. We trekken ook naar buiten om thuis de mensen te verrassen met een coronaproof bezoekje met een aangepast lied. Hiervoor zetten broers en zussen van Hannessings hun beste muzikale beentje voor.

Hou dus op zondag 14 februari om 11 uur een plaatsje vrij in je agenda om vanuit je eigen fauteuil te genieten van de liefde op haar mooist in de streaming ‘Le fauteuil de l'amour'. Kan je niet op dit tijdstip? Geen probleem, de streaming is gedurende 48u te herbekijken. Wie weet stuurt Ivan Pecnik jou of jouw geliefde wel een Valentijnsroosje vanuit zijn ‘fauteuil de l'amour'...

Oproep naar lezers:


Werk je graag mee aan dit programma door een eigen ervaring over de liefde te delen? Verras je graag iemand met een mooie liefdesboodschap? Aarzel dan niet om jouw pakkende, inspirerende of leuke ervaring over de liefde te mailen naar info.dewerft@geel.be voor 3 februari.