WeTravel2, het reismagazine voor mensen met een beperking.

Bekijk alle nieuwsberichten »

03-02-2021

 

Als de bezorgdheid straks plaats ruimt voor nieuwe, leuke vooruitzichten en we weer op stap kunnen met familie en vrienden, zal de goesting om opnieuw de koffers te pakken snel weer opduiken.

Wij bleven een jaar lang in nauw contact met onze binnen- en buitenlandse partners en ook zij staan te popelen om hun gasten opnieuw te verwennen.


Rode draad in ons aanbod blijven op toegankelijkheid geselecteerde hotels, residenties en andere vakantieverblijven, gecombineerd met onze persoonlijke service.

Elke beperking vraagt immers een andere aanpak. Zo bieden wij relevante informatie over de bestemmingen, zorgen wij voor alle vluchtreservaties, het vervoer van mobiliteitshulpmiddelen, aangepaste transfers en uitstappen, reservatie van hulpmiddelen ter plaatse tot medische assistentie. Maatwerk van de bovenste plank!

Op meer dan 25 bestemmingen bieden wij onze gasten zowel individuele vakanties als groepsreizen. Fysieke beperkingen heb je in vele gradaties. Zo speelt ons gamma ‘Slow Walkers' in op een oudere populatie die graag reist maar net iets minder goed te been is...of het gewoon liever wat rustiger aan doet!

De vele reisverhalen die het magazine kleur geven getuigen van de erkentelijkheid van onze gasten maar wijzen tevens op de noodzaak aan een voor mensen met een beperking aangepast reisaanbod. Zo leggen wij als gespecialiseerde reisorganisatie tevens de focus op de nood aan inclusie in onze maatschappij.

Zon, zee en strand, een cruise, safari of citytrip, een rondreis in Europa, een verre reis of een intermezzo in eigen land? Wij hebben het allemaal. Het reismagazine biedt een kort overzicht van ons aanbod maar er is meer...veel meer! Elke aanvraag wordt door onze mensen met vakkennis en precisie uitgewerkt tot die droomvakantie....waar we met z'n allen zo lang naar uitgekeken hebben.

Ondanks dat vervelende virus noteren we een sterk stijgende belangstelling voor onze aanpak. Reden te meer om te investeren. WeTravel2 betrok eind juni vorig jaar een nieuw, modern en toegankelijk kantoor in Wiekvorst. Naast de telefoon, e-mail en sociale media kan onze klant ons nu ook een bezoek brengen.

Ook jij bent vanzelfsprekend van harte welkom voor een gezellige babbel!

Kantoor: Louis Van Bauwelstraat 20, 2222 Wiekevorst (Heist-op-den-Berg)
Openingsuren: maandag tot vrijdag, doorlopend van 10u00 tot 18u00.