WOEFBASS speelt DJ set op luchthaven Oostende voor uniek project ‘Vlaanderen DJ Land'

Bekijk alle nieuwsberichten »

08-02-2021

 

  Ruben Geerts (23), alias DJ WOEFBASS, uit Herentals is sinds 29 januari 2021 gestart met een uniek DJ project, genaamd ‘Vlaanderen DJ Land'. Hij reist vijf weken lang door Vlaanderen om in elke provincie op zoek te gaan naar een unieke locatie om daar een DJ set te draaien. Met dit project wil hij DJ's, artiesten en muzikanten een hart onder de riem steken, maar ook bedrijven en organisaties steunen die het momenteel moeilijk hebben. Voor de tweede locatie trekt hij naar de luchthaven van Oostende.

 

Met ‘Vlaanderen DJ Land' trekt WOEFBASS vijf weken lang door Vlaanderen om in elke provincie op zoek te gaan naar een unieke locatie waar hij een DJ set kan draaien. De focus met dit project is dat zowel DJ's, muzikanten en andere artiesten een hart onder de riem wordt gestoken, alsook bedrijven, verenigingen en andere organisaties die het door de Coronacrisis niet gemakkelijk hebben. Ook wil hij met deze steunactie organisaties binnen verschillende sectoren aanspreken. De unieke locaties die gekozen zijn voor ‘Vlaanderen DJ Land' zijn plaatsen waar (bijna) nog nooit een DJ heeft opgetreden en is dan ook een locatie van organisaties die het momenteel financieel moeilijk hebben. Zo worden zij met dit project in de belangstelling gezet en is het ook interessant voor de kijkers thuis om te zien hoe de situatie momenteel is op deze unieke locaties. Dit project is volledig op vrijwillige basis gebouwd. Omdat er geen budget voor handen is, kon WOEFBASS toch rekenen op een samenwerking van een aantal organisaties, zoals Njord en 3DDrone.

Vorige week vrijdag (05/02/'21) was Ruben zijn eerste stop in Center Parcs, De Vossemeren in Limburg. Deze week trekt hij voor zijn tweede stop naar West-Vlaanderen, waar hij een DJ set zal draaien bij de luchthaven van Oostende. Ook voor West-Vlaanderen was hij op zoek naar een sector die het in deze tijden zeer moeilijk heeft. Zo is WOEFBASS terecht gekomen bij de luchthaven van Oostende omdat de vliegtuigmaatschappijen in de luchtvaartsector zeer zwaar lijden onder de Corona crisis. In samenwerking met Hogeschool VIVES zal de tweede locatie van ‘Vlaanderen DJ Land' doorgaan in het Vlaams Luchtvaartopleidingscentrum (VLOC) dat gelegen is op de luchthaven. Op deze locatie worden studenten binnen de luchtvaart opgeleid.

Op vrijdag 12 februari om 20u zal de tweede DJ set van "Vlaanderen DJ Land" in het VLOC bij de luchthaven van Oostende op YouTube uitgezonden worden. Volg alles via www.vlaanderendjland.be of via de Facebook-pagina van WOEFBASS.