Elisabeth Wolf te gast op Valentijn!

Bekijk alle nieuwsberichten »

12-02-2021

Uw Magic valentijns cadeau : Zondag avond tussen 19 & 20 u hebben we Elisabeth Wolf uitgenodigd in de studio's , ze komt integraal haar nieuwe cd voorstellen, alsook haar nummers van de nodige commentaar voorzien . Wat anders dan anders , maar het is maar 1 maal valentijn !


Tune in via de Magic streams !


Alvast meer info over Elisabeth Wolf :


Vorig jaar rond Kerstmis, besluit Ilse om haar job als Sales Manager op te zeggen en zich 100% op muziek te focussen. Als bassiste treedt ze regelmatig op met diverse bands maar door Covid-19 wordt dit plots volledig lamgelegd. Er breken harde tijden aan voor muzikanten. Maar omdat Ilse op zo'n moment niet bij de pakken blijft zitten, besluit ze om gebruik te maken van de vrijgekomen tijd om een oude liefde terug op te pikken: pianomuziek componeren.


Het componeren gaat zo vlot dat Ilse "out of the blue" acht nummers klaar heeft. Zo ontstaat het idee om cd "Out of the Blue" uit te brengen onder de artiestennaam "Elisabeth Wolf" om een onderscheid te maken met Ilse als bassiste. Ilse is een afleiding van de voornaam Elisabeth, en Wolf komt van haar moeders familienaam De Wolf.
De cd is bedoeld als inspiratie voor iedereen die in deze uitdagende tijden zijn of haar dromen wil realiseren. De nummers geven een elegante, romantische sfeer weer en weerspiegelen de hoop naar een mooiere toekomst. Het is muziek om bij weg te dromen, een boek te lezen of om van een glas wijn te genieten omringd door je geliefden.