WOEFBASS speelt DJ set tussen de alpaca's voor uniek project ‘Vlaanderen DJ Land'

Bekijk alle nieuwsberichten »

15-02-2021

 Ruben Geerts (23), alias DJ WOEFBASS, uit Herentals is sinds 29 januari 2021 gestart met een uniek DJ project, genaamd ‘Vlaanderen DJ Land'. Hij reist vijf weken lang door Vlaanderen om in elke provincie op zoek te gaan naar een unieke locatie om daar een DJ set te draaien. Met dit project wil hij DJ's, artiesten en muzikanten een hart onder de riem steken, maar ook bedrijven en organisaties steunen die het momenteel moeilijk hebben. Voor zijn derde locatie trekt hij naar het Vlaamse Peru: Salictum Alpacafarm in Bierbeek.


Met ‘Vlaanderen DJ Land' trekt WOEFBASS vijf weken lang door Vlaanderen om in elke provincie op zoek te gaan naar een unieke locatie waar hij een DJ set kan draaien. De focus met dit project is dat zowel DJ's, muzikanten en andere artiesten een hart onder de riem wordt gestoken, alsook bedrijven, verenigingen en andere organisaties die het door de Coronacrisis niet gemakkelijk hebben. Ook wil hij met deze steunactie organisaties binnen verschillende sectoren aanspreken. De unieke locaties die gekozen zijn voor ‘Vlaanderen DJ Land' zijn plaatsen waar (bijna) nog nooit een DJ heeft opgetreden en is dan ook een locatie van organisaties die het momenteel financieel moeilijk hebben. Zo worden zij met dit project in de belangstelling gezet en is het ook interessant voor de kijkers thuis om te zien hoe de situatie momenteel is op deze unieke locaties. Dit project is volledig op vrijwillige basis gebouwd. Omdat er geen budget voor handen is, kon WOEFBASS toch rekenen op een samenwerking van een aantal organisaties, zoals Njord en 3DDrone.


De voorbije twee weken is Ruben al langs geweest in Limburg en West-Vlaanderen, waar hij een DJ set heeft gedraaid in Center Parcs, De Vossemeren en op de luchthaven van Oostende. Deze week trekt hij voor zijn derde stop naar Vlaams-Brabant, waar hij een DJ set zal draaien tussen de alpaca's bij Salictum Alpacafarm. Zij zijn full time bezig met de alpacahouderij en voorzien ze alles van, voor en over de alpacahouderij. Dit binnen als buiten België, met momenteel ook klanten in onder andere Nederland, Duitsland, Frankrijk, Ibiza, etc.. Maar dit is niet alles: ook verleenden ze hun medewerking al aan enkele tv- en filmproducties, zoals Code 37, Rundskop, Albatros en aan verschillende reclamespots. Maar het belangrijkste: ze werken ook samen met de De Bunzboerderij. Dit is een mobiele zorgboerderij die alle activiteiten met de alpaca's doet, zoals alpacawandelingen en bezig zijn met therapiedieren waarmee ze veel woonzorgcentra bezoeken. Door de huidige Corona-maatregelen vervallen al deze activiteiten alsook de samenwerking. De inkomsten hiervan worden ook gebruikt voor het verzorgen van de dieren!


Op vrijdag 19 februari om 20u zal de derde DJ set van "Vlaanderen DJ Land" bij Salictum Alpacafarm tussen de alpaca's op YouTube uitgezonden worden. Volg alles via www.vlaanderendjland.be of via de Facebook- pagina van WOEFBASS.