Dank je wel, vrijwilliger!

Bekijk alle nieuwsberichten »

20-02-2021

 


De Week van de Vrijwilliger loopt dit jaar van 27 februari tot 7 maart. Sinds 1986 promoten we tijdens die week het vrijwilligerswerk en bedanken we alle vrijwilligers.

Bij Lokaal Bestuur Heist-op-den-Berg zijn in een normale situatie 800 vrijwilligers actief. Ze werken allemaal enthousiast mee om de dienstverlening van het lokale bestuur sterker te maken. Voor dat enthousiasme willen we onze vrijwilligers extra bedanken.

Vrijwilligers staan er elke keer opnieuw met oneindige inzet, vurigheid en optimisme. Dat werkt aanstekelijk. Het zorgt voor extra bruisende energie die nodig is om activiteiten te doen slagen. Bedankt!

Het thema van de Week van de Vrijwilliger kreeg dit jaar de slogan ‘Je wereld bloeit open dankzij vrijwilligerswerk'. Het is waar dat je als vrijwilliger veel terugkrijgt voor je inzet: je ontmoet nieuwe mensen, je ontdekt nieuwe kwaliteiten bij jezelf, je hebt het gevoel iets te doen voor de gemeenschap, ...
Maar meer nog laten onze vrijwilligers de wereld van anderen openbloeien door hun belangeloze inzet bij verschillende activiteiten. Dat is mooi. Bedankt!

Naast de vrijwilligers die het lokale bestuur versterken, zijn er nog heel wat vrijwilligers actief bij organisaties en verenigingen. We verlangen naar tijden waarin opnieuw vele activiteiten zullen plaatsvinden. We bewonderen alle vrijwilligers en zijn dankbaar dat zij opnieuw mee zullen zorgen voor een bruisend en kleurrijk Heist-op-den-Berg. Bedankt!