8 maart vieren we Wereldvrouwendag

Bekijk alle nieuwsberichten »

01-03-2021

Op maandag 8 maart 2021 vieren we Wereldvrouwendag. Onze vrouwelijke programmator verzamelde straffe vrouwelijke artiesten en geeft hen een (virtueel) podium op maandag 08 maart 2021 om 20u. De link blijft gedurende de hele week herbekijkbaar en gaat offline zondag 14 maart 2021 om 24u.


Om deze gratis stream te bekijken, registreer je je gratis via www.dewerft.be/vrouw en vul je je gegevens in. Je ontvangt dan van ons tijdig de informatie die je nodig hebt om de stream te bekijken.
Deze artiesten betreden het virtuele podium:
• Elena Peeters brengt al zingend en mijmerend een ode aan haar pasgeboren dochter. We kennen Elena onder andere van Johnyboy waarmee ze in december 2018 onze zaal plat speelde.

• Lisette Ma Neza noemt zichzelf geheel terecht een poëziemachine én ze brengt voor de gelegenheid een tweekoppige band mee.

• Annelies Van Hullebusch toont en vertelt ons een frappant, vierdelig verhaal over haar grootvader Alfons, opgehangen aan één foto uit het familiealbum. Annelies speelde in Geel haar Kopfkino FM tijdens de Werft kleurt GEEL 2019.

• Fien Leysen maakt speciaal voor ons een filmpje over twee bijzondere ontmoetingen, de ene in de bus, de andere tijdens een speeddate avond. Dit manusje-van-alles trakteert ons op haar kwaliteit om een verhaal zowel in taal als in beeld te vatten.

• Anke Verschueren is de taalkunstenaar die het geheel aan elkaar praat met een prachtige eigen tekst waarin de vrouw uitvoerig gevierd wordt.

• Jade Mintjens zal een kleinkunstklassieker ontleden. Ze heeft zich intussen bewezen als grappige vrouw die een zaal plat krijgt. Lukt het haar ook via een schermpje?
Extra: uit de geregistreerde kijkers worden 10 vrouwen geloot die een verwenpakket winnen!
Disclaimer: niet uitsluitend voor een vrouwelijk publiek én we hebben enkele mannen uitgenodigd om het geheel te verwezenlijken, want we zijn natuurlijk niet tégen mannen (dank aan onze technici en muzikanten!)"