Woonzorgcentrum Ter Nethe bestaat exact 20 jaar

Bekijk alle nieuwsberichten »

17-08-2017

Op vrijdag 18 augustus 2017 bestaat het woonzorgcentrum Ter Nethe exact 20 jaar. Er zijn geen bewoners meer van het eerste uur, maar wel nog tal van personeelsleden die reeds 20 jaar meedraaien in het rusthuis!

Wij vieren die dag ons jubileum als volgt:

    Voor onze 60 bewoners staat er een verrassing op de agenda. Zij weten van niets. De verrassing: een frietwagen op de parking van het rusthuis waar zij ’s middags mogen aanschuiven voor goed pak friet en een snack naar keuze.
    Voor onze personeelsleden is er ’s avonds van 17.00 tot 20.00 een frietfestijn met friet en snacks à volonté.

 

Op zaterdag 9 september 2017 willen we ons jubileum nog eens extra in de kijker zetten met een opendeurdag. Speciaal hierbij is dat het personeel zich die dag inzet voor sponsorgeld voor de aankoop van een tovertafel. Dit is een apparaat dat allerlei zaken op een tafel projecteert en wat dementerende bewoners aanzet tot beweging, interactie, reactie … Onze personeelsleden van het dementiesupportteam zet zich die dag in met kindergrime, snoepverkoop, Vlaamse Kermis … om zo de aankoop van de tovertafel mee te sponsoren. Het is een dure investering, maar na een demonstratie hier in het woonzorgcentrum hebben we kunnen zien dat het zeker ten