Toeren om te Loeren in Grobbendonk en Vorselaar op 17 september

Bekijk alle nieuwsberichten »

07-09-2017

 

De milieudiensten van Grobbendonk en Vorselaar organiseren op zondag 17 september 2017 samen een fietstocht onder de noemer ‘Toeren om te Loeren’.


Je toert met de fiets naar verschillende plaatsen in beide gemeenten, waar je kan loeren naar duurzame oplossingen. Ben je ook benieuwd naar ‘Den Herberg’ van Bartel Van Riet, de ‘Happening Lokaal & Gezond’, fairtrademenu’s, streekproducten, schapendrijven, kippen, ambachten, kruiden, sappen, testritjes met elektrische voertuigen, …?

 

Fiets mee! Je kan vanaf 10.00 uur starten op één van de zeven locaties in Grobbendonk (Kasteel d’Ursel, Watermolen, Gezinsboerderij Het Karrewiel, Kinderboerderij De Lentehei) en Vorselaar (Camping De zeven Geitjes, Schapenstal Schupleer/Happening Lokaal en Gezond, Brasserie De Schranshoeve). Je ontvangt daar een plan met de fietsroute en interessante stopplaatsen. De fietstocht is gratis en op elke locatie zijn eten, drinken, info en animatie voorzien.

 

Omdat het ook autoloze zondag is, raden we iedereen aan met de fiets te komen naar de verschillende locaties. Via ‘De Fietsmobiel’ voorzien we depannage voor fietsers. Parkeren kan op de centrumparkings. Heel wat straten worden autovrij/autoluw gemaakt. Hou dus rekening met plaatselijke omleidingen.